4 left

Membrapol 260- waterdichtingssysteem voor camperdaken - 2-7mq

€404
Membrapol Nederland
1 rating

Als het product niet beschikbaar is, stuur ons dan een e-mail via onze website www.membrapol.nl, het magazijn is altijd op voorraad.

Membrapol 260 is een waterdichtingssysteem voor camperdaken op basis van polyurethaanhars.  

Polyurethaanhars is flexibel en  bestand tegen mechanische belasting, maar is bovenal onverslijtbaar  en kan naar wens worden overgeschilderd, evenals is de lijmbevestiging van accessoires op de behandelde oppervlakken mogelijk.

Het Membrapol 260 waterdichtingssysteem voor camperdaken  garandeert de absolute waterdichtheid van de camper gedurende 10 jaar, waardoor het probleem van infiltraties effectief wordt geëlimineerd en zo ook de noodzaak om het siliconenkit op de profielen om de twee jaar te vernieuwen.

De producten zijn eenvoudig aan te brengen met een roller, kwast of airless airbrush.

Buy this
1 sale

Dit polyurethaan membraan wordt aangebracht op de daken van campers en caravans waardoor een stijve coating ontstaat, ideaal voor elk soort te beschermen oppervlak zoals bijvoorbeeld aluminium of glasvezelplaat, kunststof profielen, reeds aanwezige kitten en vele andere materialen. Waterdicht maken en beschermen van campers, terreinwagens, pick-ups, vrachtwagens, aanhangwagens.

Ratings

5.0
(1 rating)
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
€404

Membrapol 260- waterdichtingssysteem voor camperdaken - 2-7mq

1 rating
Buy this