0 left

Membrapol 260- waterdichtingssysteem voor camperdaken - 8-15mq

€725
Membrapol Nederland
0 ratings

Membrapol 260 is een waterdichtingssysteem voor camperdaken op basis van polyurethaanhars.  

Polyurethaanhars is flexibel en  bestand tegen mechanische belasting, maar is bovenal onverslijtbaar  en kan naar wens worden overgeschilderd, evenals is de lijmbevestiging van accessoires op de behandelde oppervlakken mogelijk.

Het Membrapol 260 waterdichtingssysteem voor camperdaken  garandeert de absolute waterdichtheid van de camper gedurende 10 jaar, waardoor het probleem van infiltraties effectief wordt geëlimineerd en zo ook de noodzaak om het siliconenkit op de profielen om de twee jaar te vernieuwen.

Dit nieuwe systeem is gebaseerd op de toepassing van 3 specifieke producten op het dak van de camper: een primer voor aluminium of glasvezel die voor een goede hechting dient, de polyurethaanhars Membrapol 260 en tot slot een anti-UV-verf voor bescherming tegen  zonnestralen, die naast het voorkomen van vergeling van de kleur ook de thermische isolatie van de camper met 30% verhoogt.

Tevens zorgt het voor een optimale bescherming tegen hagelschade. De producten zijn eenvoudig aan te brengen met een roller, kwast of airless airbrush.

-Vraag onze prijslijst voor bedrijven via email aan (info@membrapol.nl)

Sold out, please go back and pick another option.
1 sale

Dit polyurethaan membraan wordt aangebracht op de daken van campers en caravans waardoor een stijve coating ontstaat, ideaal voor elk soort te beschermen oppervlak zoals bijvoorbeeld aluminium of glasvezelplaat, kunststof profielen, reeds aanwezige kitten en vele andere materialen. Waterdicht maken en beschermen van campers, terreinwagens, pick-ups, vrachtwagens, aanhangwagens.

€725

Membrapol 260- waterdichtingssysteem voor camperdaken - 8-15mq

0 ratings