1 left

Membrapol 260- waterdichtingssysteem voor camper douchebakken - tot 2mq

€250
0 ratings

Als het product niet beschikbaar is, stuur ons dan een e-mail via onze website www.membrapol.nl, het magazijn is altijd op voorraad.

Membrapol 260 is een reparatiessysteem voor camper douchebakken op basis van polyurethaanhars.  

Polyurethaanhars is flexibel en  bestand tegen mechanische belasting, maar is bovenal onverslijtbaar  en kan naar wens worden overgeschilderd, evenals is de lijmbevestiging van accessoires op de behandelde oppervlakken mogelijk.

Het Membrapol 260 reparatiessysteem voor douchebakken van campers  garandeert de absolute waterdichtheid van de douchebak, waardoor het probleem van lekkages en scheurtjes effectief wordt geëlimineerd.

Dit nieuwe systeem is gebaseerd op de toepassing van 3 specifieke producten: een primer voor glasvezel die voor een goede hechting dient, de polyurethaanhars Membrapol 260 en tot slot een anti-UV-verf voor bescherming tegen  zonnestralen voor het voorkomen van vergeling van de kleur.

De producten zijn eenvoudig aan te brengen met een roller, kwast of airless airbrush en de douchebak hoeft niet gedemonteerd te worden.

Buy this
0 sales

Dit polyurethaan membraan wordt aangebracht op de daken van campers en caravans waardoor een stijve coating ontstaat, ideaal voor elk soort te beschermen oppervlak zoals bijvoorbeeld aluminium of glasvezelplaat, kunststof profielen, reeds aanwezige kitten en vele andere materialen. Waterdicht maken en beschermen van campers, terreinwagens, pick-ups, vrachtwagens, aanhangwagens.

€250

Membrapol 260- waterdichtingssysteem voor camper douchebakken - tot 2mq

0 ratings
Buy this